Bugun...



CUMHURİYET HALK PARTİSİ BURSA İL BAŞKANI NİHAT YEŞİLTAŞ: GENEL İKTİDARIN ARİFESİNDEYİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü Kurban Bayramı arifesinde bir araya gelerek bayramlaştı. Büyük kalabalığa sahne olan bayramlaşma töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Bugün bayramın arifesindeyiz ama hiç kimse unutmasın ki aynı zamanda genel iktidarın da arifesindeyiz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 18-06-2024 14:32

CUMHURİYET HALK PARTİSİ BURSA İL BAŞKANI NİHAT YEŞİLTAŞ: GENEL İKTİDARIN ARİFESİNDEYİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın bayramlaşma töreni Kültürpark Özgen Çay Bahçesi’nde gerçekleşti.

Törene CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal, Hasan Öztürk, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan, İlçe Başkanları, İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl ve İlçe Gençlik ve Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda partili ve Bursalı katıldı

Bayramlaşma töreninde kürsüye çıkan ilk isim CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş oldu.

 

 

ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN YIL DÖNÜMÜ

Yeşiltaş konuşmasında ilk olarak 7 yıl önce Ankara Güvenpark’ta başlayan Adalet Yürüyüşü’nün yıl dönümünü hatırlattı. Bu yürüyüşün hem parti tarihine hem de demokrasi tarihine geçtiğini ifade eden Yeşiltaş, halkın adalet talebinin hala devam ettiğini vurguladı. Yeşiltaş, "Hakkın, hukukun ve adaletin yok edildiği ülkemizde, halkımıza umut olmuş o büyük ve haklı yürüyüş bugün hala devam ediyor" dedi.

Türkiye’nin derin bir adaletsizlik ve ekonomik krizle karşı karşıya olduğunu belirten Yeşiltaş, emeklilerin, çocuk işçiliğin yüksekliğine ve dar gelirli vatandaşların yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Yeşiltaş, “1 aylık insan emeğinin 1 aylık kiraya yetmediği, emeklimizin can çekiştiği günlerden geçiyoruz” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, tarihsel sorumluluğunun bilincinde olduğunu vurgulayan Yeşiltaş, partinin siyaset pratiğinin her geçen gün daha dinamik ve halkın taleplerine cevap veren bir çizgide ilerlediğini söyleyerek emekli mitingi, çay mitingi ve laiklik karşıtı uygulamalara karşı duruşlarının bu anlayışın bir sonucu olduğunu belirtti.

Yeşiltaş, yerel seçimlerde elde ettikleri başarıları hatırlatarak, Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığı’na Mustafa Bozbey’in, Tarihi Kentler Birliği Başkanlığı’na Mansur Yavaş’ın, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’na ise Ekrem İmamoğlu’nun seçildiğini duyurdu. Belediye başkanlarını tebrik eden Yeşiltaş, aldıkları sorumluluktan dolayı teşekkür etti.

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ HALKIMIZA UMUT OLUYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin temelinde halkçılığın yattığını vurgulayan Yeşiltaş, Bursa’da kazandıkları belediyelerde halkçı uygulamaları hayata geçirdiklerini belirtti. "Gururla görüyoruz ki, ülkemizin içinden geçtiği bu karanlık ortamda, Bursa’da, Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımız, yaptıkları ile halkımıza umut oluyor," ifadelerini kullandı.

“2024’Ü ‘NAZIM HİKMET YILI’ İLAN EDEN BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR”

Temel değerlere karşı yürütülen saldırılara son verdiklerini söyleyen Yeşiltaş, milli bayramların artık Bursa’da şanına yakışır şekilde kutlandığını belirtti. Yeşiltaş, “Bugün Bursa'da Nazım Hikmet’e küfreden bir büyükşehir belediye başkanı yok. Göreve geldiği gibi, 2024 yılını Nazım Hikmet yılı ilan eden bir büyükşehir belediye başkanımız var” dedi.

“TÜM İLÇELERDE ALTI OKLU ŞANLI BAYRAĞI DALGALANDIRACAĞIZ”

Yeşiltaş, Bursa’da yürüttükleri özgüvenli seçim çalışmalarına değinerek, bundan sonraki seçimlerde daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi. "Bundan sonraki seçimde; Büyükşehir’i, Osmangazi’yi, Nilüfer’i, Gemlik’i, Mudanya’yı, Mustafakemalpaşa’yı, Harmancık'ı göğsümüzü gere gere örnek gösterip, Bursa'nın tüm ilçelerinde altı oklu şanlı bayrağı dalgalandıracağız," dedi.

“GENEL İKTİDARIN ARİFESİNDEYİZ”

Konuşmasında büyük şair Attila İlhan’ın da doğum gününü hatırlatan Yeşiltaş, umudun hiçbir zaman sönmediğini ve sönmeyeceğini vurguladı. Yeşiltaş “Türkiye’yi aydınlık yarınlara çıkarana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Dün olmadı ama yarın elbette olacak" diye konuştu.

Bayramın ve genel iktidarın arifesinde olduklarını vurgulayan Yeşiltaş, “Bugün bayramın arifesindeyiz. Ama hiç kimse unutmasın ki aynı zamanda genel iktidarın da arifesindeyiz. İnanın başaracağız! Mutlaka başaracağız! Yarınları birlikte kuracağız!” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

“BURSA’YI DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT YAPACAĞIZ”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bayramlaşmaya katılan herkesi selamlayarak, “Nisan ayında yine tam da bu noktada söylemiştim. ‘Ne kadar güzelsiniz, harikasınız’ diye. Ramazan Bayramı için bir araya geldiğimizde Bursa’yı Bursa’ya baharı da bayramı da erken getirdik demiştim. Bu başarının mimarı olan, Bursa’nın sosyal belediyecilikle tanıştırmasını sağlayan sizlerle Kurban Bayramı’nda bir araya geldik. Bir arada olduğumuzda neleri başarabildiğimizi gösterdik. Sırada bir arada olup daha güzel günleri göstermek var. Dünyanın tüm coğrafyalarında savaşların olmadığı, barışın ve kardeşliğin hüküm sürdüğü, insan haklarının ihlal edilmediği, Gazze’de yaşayan katliamları da kınıyor bir an önce son bulmasını diliyorum. Bursa’da 31 Mart akşamı başlattığımız gülümse yolculuğumuz hız kesmeden devam ediyor. Hedefimiz net, rotamız belli. Ekiplerimizin neredeyse tamamını oluşturduk, yol haritamız netleşti. Şimdi adım adım ince işçilik zamanı. Yeşiliyle, alt yapı ve üst yapısı, kültür ve sanatı ile güzel insanlarıyla daha yaşanabilir bir kent yapacağız” dedi.

“MİLLİ BAYRAMLARIMIZ NASIL BURSA’DA COŞKUYLA KUTLANIYORSA, DİNİ BAYRAMLARIMIZ DA ÖYLE OLACAK”

İnsanı öncelemeyen hiçbir projenin içinde olmayacaklarını belirten Bozbey, “Hedefimiz kentimizi hak ettiği yere taşırken hemşehrilerimizin yüzünün güldüğünü görmek. Kimseyi ötekileştirmeden herkesin eşit şartlarda yaşaması için çalışmalarımızı başlattık. Yeniden yeşil Bursa için ilk tohumları ektik, ekmeye de devam ediyoruz. 1/10000 binlik planla Bursa’nın anayasasını hep birlikte oluşturacağız. Tarihi, turizmi ve tarımıyla Bursa’yı dünya kentleriyle yarışır hale getirmek boynumuzun borcudur. Bunu yaparken tıpkı ihtiyaç sahibi emeklilerimize ve ihtiyaç sahiplerine dağıttığımız yardım çekleri gibi hak edene vereceğiz. İşsizleri, emeklileri, kadınları asla unutmayacağız. Nasıl ki milli bayramlarımız Bursa’da coşkuyla kutlanıyorsa dini bayramlarımızı da coşku ve huzurla kutlanacaktır. Bu gece 12’den itibaren 4 gün boyunca ulaşım ücretsiz. Mezarlık ziyaretlerinde de hemşehrilerimiz ücretsiz otobüsleri kullanabilecekler. Birçok sosyal ve kültürel hizmeti, sorun olan işlerin çözümü noktasında da varız. Ulaşım, deprem hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Bursalılar bunun için yıllarca bekledi ve sonunda fırsat geldi. Bunu yapacak bilgimiz de var, birikimimiz de var” diye konuştu.

“GÜCÜ KENDİNDE GÖRENLERDEN KORKMUYORUZ”
CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, “1 Nisan sabahıyla Bursa’da güzel şeyler olduğunu bu bayramlaşmalar ile görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 6 oku, güneşi doğmaya başlamıştır. Bize düşen o güneşi Türkiye İttifakıyla, yerel yönetimlerle elde ettiğimiz başarıyı Türkiye’nin başına çıkarmaktır. Bu mücadele yerel yönetimlerle başlamış, Genel Merkez’den aldığımız güçle ötekileşmeden, iktidara karşı, yozlaşmaya karşı, Türkiye’nin tüm noktalarında temel adımlar atarak Milli Eğitim müfredatında medrese taassubunu oluşturma gayretini durdurmak zorundayız. Bu bilinçle hata yapabiliriz ama yanlış yapma lüksümüz yok. Ortak akılla, birlikte yönetimle, yerelden iktidara gitme yolunu inşa etmeliyiz. Bugün sarayın ve gücü kendinde görenlerden korkmuyoruz. Ailemizi küçültmemeli daha da güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz” diye belirtti.

ORHAN SARIBAL’DAN İKTİDARA ELEŞTİRİ

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, “Bir taraftan uzunca bir mücadele yürütüyoruz. Başardık, birinci parti olduk. Sorumluluklarımız arttı. Uzunca bir zamandır AK Parti iktidarına maruz kalan Bursa nefes aldı. Toplumun onlarca birikmiş sorunu, Mehmet Şimşek’in dayattığı IMF programı ve belediyelerimizin ekonomiyle mücadelesi var. Demokrasi, gençlerin sorunları, eğitime baktığımızda, bırakın çözülmesi daha da çözümsüzlüğe giden bir süreci yaşıyoruz. Yumuşama anlayışıyla toplantılar yaparken, yeni ortaya koyduğu elinde ne noksansa onu giderdiği bir yönetim anlayışı vardır. Bütün bu hayatın içerisinde adaletsizliği en yükseğe çıkarmaktadır. Önce İmam Hatipleri kurdular ardından Yüzyılın Maarif Modelini ortaya koydular. Çok ağır bir yönetmeliği ortaya koydular buna itiraz etmek zorundayız. Yetmedi yaşayan hayvanlarımız için katliam kanunu ortaya koymaya çalışıyorlar” diyerek iktidara eleştirilerde bulundu.

ERKAN AYDIN’DAN ERKEN SEÇİM MESAJI

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Bugün mazbatamızı aldığımızın 75. günü. Hızlı başlamaya gayret ettik. İlk spor kulübümüzün temelini 48. günde attık. İlk Halk Lokantamızın temelini 70. günde attık. Veteriner Fakültesi ile anlaşma imzaladık. Veteriner Fakültesi öğrencileri haftada 2 gün Hayvan Barınağına geliyorlar. Bu protokolle ağırlıklı kısırlaştırma ve ameliyat ve hızlı kısırlaştırma yoluna gideceğiz. Onların da can olduğunu unutmadan bu işi çözmek için protokol imzaladık. Bayramdan sonra kadınlara ücretsiz jimnastik salonu açıyoruz. Çalışmalara devam edeceğiz. Seçim 2025-2026 gibi olur diye tahmin ediyoruz. Erken seçim geldiğinde bakılacak olan yerler belediyelerin hizmetleri olacak. İyi iş yaptıysak CHP bu ülkeyi yönetebilir biz anahtarı verebiliriz diyecekler. Her bir yerel yönetici bir sonraki genel seçim için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Artık değişime ihtiyaç var. 22 yıllık bu iktidarın devam etmesinin çok ağır sonuçları olacak. Biz bütün toplumu kapsayarak söylüyoruz, ülkenin 85 milyonun rahatlaması için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

“SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ”

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ise, “Bayramların önemini hepimiz biliyoruz, kıymetini bilmeliyiz. Çok uzun zamandan beri görmediğimiz kalabalıklar ile birlikteyiz. Yönetiyor olmanın duygusu bambaşka bir şey. Sorunlara çok daha hızlıca çözümler üretiyor, erişiyoruz. Vatandaş bizlere ulaşıyor ve hızlıca meseleleri çözmeye çalışıyoruz. Birçok hazırlığımız devam ediyor, projelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Nilüfer ilçesi her zaman bir marka olmuş ilçedir. Yeşile karşı, doğaya karşı, şehre karşı çok büyük saldırılar var. Birlikte dayanışmalar yaparak bunların önüne geçeceğiz. Çakılan çivileri de atmasını da biliyoruz. Tarım alanlarını korumaya devam edeceğiz” dedi.

“ÖZLENEN İKTİDARIN GELECEĞİNE SÖZ VERİYORUM”

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, “İlk belediye başkanı olduğumuz gün tablonun çok vahim olduğunu gördüm. Kasada da para yoktu, ‘Maaş dahi ödeyemez’ dediler. Benim bir adım atmam gerekiyordu. CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışına gölge düşürmemem gerekiyordu, o borç tablosunu belediyeye astım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin gurur duyacağı sosyal belediyecilik anlayışını Mustafakemalpaşa’da yaşatacağız. Halk gerçekten çok büyük bir zorluk içerisinde yaşamlarını idam ettirmeye çalışıyor. Biz daha önce genel siyaset yapıyorduk, şimdi yerel siyaset yapıyoruz ve inanıyorum ki özlenen bir iktidarın geleceğini sizlere söz veriyorum” diye konuştu

“BU SINAVI ÇOK İYİ GEÇECEĞİMİZE EMİNİM”

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, “2028’e kadar bizlerin yapacağı hizmetler, ülkeyi yönetebileceğimizi göstermek açısından çok önemlidir. Bu bir sınav ve bu sınavı çok iyi geçeceğimize eminim. Hazırlıklarımızı yapacağız ve 2028’de de oyunu kazanacağız” dedi.

“GEMLİK, TARIMI, TURİZMİ İLE TÜRKİYE’YE YÖN VEREBİLECEK BİR İLÇE”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren ise konuşmasında “Zenginliğimiz bizim birlikteliğimizden kaynaklanıyor. Gemlik insan çeşitliliği ve dinamikleriyle örnek olabilecek bir ilçe. Tarımı, turizmi ile Türkiye’ye yön verebilecek bir ilçe. Bu sorumluluğun altından ekipçe kalkacağız. Kimden gelirse gelsin inandığım değerler üzerine söylüyorum ki liyakat sahibiyse, halka hizmet noktasında çalışıyorsa başımın üzerindedir. Gemlik güçlü bir yapıya sahiptir. İstişare ve ortak akılla yönetirken, sanayicimizi de küstürmeyeceğiz. Gemlik zeytinin başkentidir. Onu korumakta bizim görevimizdir. Binlerce kaçak yapı var ve bayramdan sonra yıkım işlemlerine başlayacağız. Usulsüz hiçbir şeye izin vermeyeceğiz. Kanun nezdinde vatandaşa karşı yükümlülük getirmiyorsa vatandaşın lehine göre inisiyatif kullanacağız. Gemlik’te deprem olduğunda yüzde 40 oranında yapının yıkılacağı raporlarda gözüküyor” diyerek Gemlik’te yapılması gerekenleri aktardı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 38 33 2 3 92 26 102 +66
2 Fenerbahçe 38 31 1 6 99 31 99 +68
3 Trabzonspor 38 21 13 4 69 50 67 +19
4 Başakşehir FK 38 18 13 7 57 43 61 +14
5 Kasımpaşa 38 16 14 8 62 65 56 -3
6 Beşiktaş 38 16 14 8 52 47 56 +5
7 Sivasspor 38 14 12 12 47 54 54 -7
8 Alanyaspor 38 12 10 16 53 50 52 +3
9 Çaykur Rizespor 38 14 16 8 48 58 50 -10
10 Antalyaspor 38 12 13 13 44 49 49 -5
11 Gaziantep FK 38 12 18 8 50 57 44 -7
12 Adana Demirspor 38 10 14 14 54 61 44 -7
13 Samsunspor 38 11 17 10 42 52 43 -10
14 Kayserispor 38 11 15 12 44 57 42 -13
15 Hatayspor 38 9 15 14 45 52 41 -7
16 Konyaspor 38 9 15 14 40 53 41 -13
17 MKE Ankaragücü 38 8 14 16 46 52 40 -6
18 Fatih Karagümrük 38 10 18 10 49 52 40 -3
19 Pendikspor 38 9 19 10 42 73 37 -31
20 İstanbulspor 38 4 27 7 27 80 16 -53
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 34 24 7 3 77 31 75 +46
2 Göztepe 34 21 6 7 60 20 70 +40
3 Sakaryaspor 34 17 8 9 50 35 60 +15
4 Bodrumspor 34 15 7 12 43 22 57 +21
5 Çorum FK 34 16 10 8 55 36 56 +19
6 Kocaelispor 34 16 11 7 48 41 55 +7
7 Boluspor 34 15 11 8 33 35 53 -2
8 Gençlerbirliği 34 13 9 12 39 33 51 +6
9 Bandırmaspor 34 13 10 11 49 32 50 +17
10 Erzurumspor FK 34 12 11 11 30 34 44 -4
11 Ümraniyespor 34 12 15 7 40 47 43 -7
12 Manisa FK 34 9 12 13 40 40 40 0
13 Keçiörengücü 34 10 14 10 34 43 40 -9
14 Adanaspor 34 11 17 6 28 45 39 -17
15 Şanlıurfaspor 34 9 14 11 32 37 38 -5
16 Tuzlaspor 34 9 14 11 35 47 38 -12
17 Altay 34 5 25 4 16 76 10 -60
18 Giresunspor 34 2 28 4 16 71 7 -55
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 36 26 5 5 83 29 83 +54
2 Van Spor FK 36 24 6 6 63 37 75 +26
3 Bucaspor 1928 36 21 5 10 54 25 73 +29
4 1461 Trabzon FK 36 21 6 9 71 39 72 +32
5 Ankaraspor 36 15 8 13 45 35 58 +10
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 36 16 10 10 50 36 58 +14
7 Beyoğlu Yeniçarşıspor 36 15 14 7 47 38 52 +9
8 Karacabey Belediye Spor 36 13 11 12 43 37 51 +6
9 Ankara Demirspor 36 15 16 5 43 46 50 -3
10 Diyarbekir Spor 36 12 15 9 39 41 45 -2
11 Kırklarelispor 36 11 14 11 33 41 44 -8
12 Altınordu 36 10 13 13 45 39 43 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 36 10 14 12 25 38 42 -13
14 Serik Belediyespor 36 10 16 10 29 45 40 -16
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 36 11 17 8 41 57 38 -16
17 Kırşehir Futbol SK 36 5 23 8 38 76 23 -38
18 Bursaspor 36 6 22 8 28 64 23 -36
19 Adıyaman FK 36 4 25 7 28 63 19 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 26/05/2024 Fenerbahçe 6 - 0 İstanbulspor
 26/05/2024 Hatayspor 2 - 0 Çaykur Rizespor
 26/05/2024 Adana Demirspor 2 - 6 Başakşehir FK
 26/05/2024 Trabzonspor 4 - 2 MKE Ankaragücü
 26/05/2024 Pendikspor 0 - 1 Gaziantep FK
 26/05/2024 Konyaspor 1 - 3 Galatasaray
 26/05/2024 Kasımpaşa 2 - 1 Beşiktaş
 25/05/2024 Sivasspor 2 - 1 Kayserispor
 25/05/2024 Fatih Karagümrük 3 - 1 Samsunspor
 24/05/2024 Alanyaspor 1 - 1 Antalyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 11/05/2024 Kocaelispor 0 - 2 Sakaryaspor
 11/05/2024 Erzurumspor FK 0 - 4 Eyüpspor
 11/05/2024 Boluspor 2 - 1 Çorum FK
 11/05/2024 Göztepe 1 - 1 Bodrum FK
 11/05/2024 Adanaspor 1 - 0 Bandırmaspor
 11/05/2024 Tuzlaspor 1 - 1 Gençlerbirliği
 11/05/2024 Şanlıurfaspor 2 - 0 Manisa FK
 10/05/2024 Giresunspor 1 - 2 Ümraniyespor
 10/05/2024 Keçiörengücü 1 - 1 Altay
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 Hük. Bursaspor 3 - 0 Van Spor FK
 04/05/2024 Altınordu 3 - 3 Sincan Belediyesi Ankaraspor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 3 - 1 Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Serik Belediyespor 0 - 6 Esenler Erokspor
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor 3 - 1 Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Adıyaman FK 4 - 1 Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor 5 - 2 Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Kırklarelispor 1 - 3 Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Kırşehir Futbol SK 4 - 5 1461 Trabzon FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI